Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

Succesvol met telefonische acquisitie

Je bent niet ingeschreven in deze training

De komende drie maanden zul je wekelijks toegang krijgen tot een nieuw les. Iedere les bevat nieuwe informatie en nieuwe opdrachten. Wanneer je die opdrachten wekelijks uitvoert, blijft de hoeveelheid werk die je nodig hebt voor deze training behapbaar en geef je jezelf de kans om wekelijks stappen te maken in je leerproces.

We maken bij deze training bewust gebruik van leren in duo’s. Dat betekent dat je tijdens deze training regelmatig contact zult hebben met een andere deelnemer. Het is de bedoeling dat je samen spart, ervaringen uitwisselt, elkaar vragen stelt en feedback geeft. Maak gebruik van elkaars kwaliteiten. Als je daar goed mee om gaat, vergroot het je leerresultaat van jullie beide.

 

Traininginhoud

Hieronder vind je de lessen:

week 1: de basis
week 2: de ideale klant
week 3: je vizier scherpstellen
week 4: jouw kracht
week 5: de start
week 6: slim waarde toevoegen
week 7: leren en verbeteren
week 8: je voorbereiding
week 9: vragen stellen en feedback
week 10: vertrouwen en bezwaren
week 11: de puntje op de i
week 12: opbrengst en vervolg

Ieder les bestaat uit een aantal hoofdstukjes. De studiebelasting van deze training zal per persoon en waarschijnlijk ook per hoofdstuk verschillen. Dat heeft met je eigen niveau en vaardigheden te maken. En soms ook met pech of geluk.

Gebruik je tijd goed in weken die wat jou betreft, qua lesinhoud, minder vragen. Stop in zo’n week meer tijd in bellen of werk aan hoofdstukken die in de vorige cursusweken minder aandacht konden krijgen.

Hieronder kun je doorklikken naar de lessen. Je hebt alleen toegang tot de lessen die al vrijgegeven zijn.

 

Scroll naar boven