Onze trainingen

De DRS methode is een methodiek die ondernemers en salesprofessionals helpt om structureel nieuwe klanten aan te trekken. Het aanbod van de online trainingen is in opbouw en wordt continue uitgebreid. Hieronder vind je het huidige aanbod.

€395,-

Salesplan schrijven

Videotraining voor het schrijven van een zeer praktisch Salesplan. Een plan dat leidraad is voor het dagelijks handelen van je salesteam. Inclusief een excel template.

€999,-

Het verkoopgesprek

Adviserend verkopen aan de hand van de VITAAL® methode. Een pragmatische manier om je (potentiële) klant te helpen van jou te kopen.

€499,-

De Ideale klant

Deze training helpt je om glashelder in kaart brengen wie je ideale klant is. Daarmee vergroot je jouw conversie zodat je in minder tijd meer omzet scoort.

€1500,-

Telefonische acquisitie

Telefonische acquisitie is een vak apart. In deze praktische training leer je alle “ins en outs” over dit specialisme zodat je meer goede afspraken in minder tijd maakt.

Wat onze referenties zeggen

Ik heb een training gevolgd bij Jacco Bijker en de theorie was een enorme eyeopener! Ik merkte direct dat ik het in mijn eigen praktijk kan toepassen. Dat heb ik dan ook gedaan met de eerste positieve resultaten tot gevolg.
Martin Kombrink
Directeur
Jacco is een man met verstand van zaken en weet waar hij over praat. Hij neemt je op een ontspannen en makkelijke manier mee hoe je nú het beste een klant binnen kunt halen. Een aanrader!
Patricia Ester
Directeur
De DRS Methode is een compleet verkoopsysteem van A tot Z met een duidelijke route. We begonnen met het zoeken van je ideale markt en vervolgens werkten we langzaam naar het verkoopgesprek toe. Zodat we deze goed konden voeren. Onderweg kregen we nog veel handige tips en tricks over van alles om de verkoop te bevorderen. o.a. over goede salestools en het efficiënt benaderen van prospects.
Willem Blok
Algemeen Directeur
Jacco heeft mij hierbij een aantal modules van zijn DRS methode toegereikt om mijn sales technieken bij te schaven. Ik heb hem leren kennen als een enthousiaste en praktijkgerichte man met een frisse kijk op sales! Een erg fijn persoon om mee te werken.
Rene Heidotting
Account Manager
Scroll naar boven